Error retrieving Twitter status

Wie zijn de partners van de ZZParty?

Het startersplatform ikwordzzper.nl helpt startende zzp'ers en freelancers op weg naar een succesvolle start. Op het platform vind je een stappenplan, een kennisbank, handige blog en nieuws. Verder heeft ikwordzzper.nl een paar handige modules om bijvoorbeeld jouw ideale uurtarief te berekenen alsmede een gratis ondernemerstest. Samen met 120 landelijke landelijke en regionale partners helpen we ondernemers op weg. Kijk voor meer informatie op www.ikwordzzper.nl

 

Met JO Cadeau geef je een dienst van een freelancer cadeau. Zo geef je een unieke ervaring en steun je lokale ondernemers. Wat dacht je van klusser Bas, masseuse Savita of kunsthistoricus Kzrysztof voor kerst? Door diensten in een cadeaubon te verpakken gaan we in tegen de wegwerpcultuur.

Het geld dat besteedt wordt aan cadeaus gaat niet naar spullen, maar naar lokale ondernemers. Het is het cadeau dat werkt! 
Kijk op www.jocadeau.nl voor meer informatie.

‚ÄčJouw website professioneel gebouwd! Met meer dan 10 jaar ervaring bieden onze webdesigners jou een breed scala aan mogelijkheden om jouw website te laten ontwikkelen. We bieden je een betaalbare start als je snel online wilt, zetten u professioneel online als je meer creatieve vrijheid en modules wilt, en bieden je maatwerk aan als je strategisch online wilt. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Do you want to realise your ideas and initiatives for a better world? Impact Hub  is the ecosystem to help take your initiative to the next level.

Whether you are working on a concrete project, have the first sparks of an innovative idea or want to change your organization from within. We support the changemakers of our time in creating a sustainable impact. That is our mission.
 

Erik Verstegen is een gepassioneerd ondernemer en oprichter van Saen Coaching & Advies. Het is zijn missie om succesvol ondernemen voor iedere (startende)ondernemer bereikbaar te maken en het rendement van bedrijven en teams te verbeteren.  Jaarlijks begeleid hij tientallen startende en gevestigde ondernemers, bedrijven en teams binnen het MKB, freelancers en ZZP-ers, in verschillende fasen van hun ontwikkeling en ondernemend in diverse branches.

Bekijk hier wat Saen Coaching en advies voor jou kan betekenen als ondernemer.

Verder bedanken wij een aantal sponsoren:

ZZP Servicedesk